דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד מקמח מלא
עוגת שוקולד ביתית מקמח מלא
  • 1 משמנים תבנית אינגליש קייק ומחממים בינתיים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 עוטפים בנייר סופג לח את הבטטה הטרייה ומחממים במיקרוגל עד שהיא רכה לחלוטין (כ- 4 דקות). מסירים את קליפת הבטטה, מניחים בקערה גדולה ומועכים למחית חלקה.
  • 3 מוסיפים לבטטה את השמנת לבישול, הסוכר והקמח המלא, ומערבבים רק עד לאיחוד התערובת.
  • 4 מנפים לקערה את אבקת הקקאו ומוסיפים מים רותחים. מערבבים עד לקבלת משחה חלקה ומוסיפים לתערובת הבטטה. מערבבים עד לפיזור אחיד, מוסיפים את הביצה, אבקת האפייה, הקינמון, תמצית הוניל והשמן, ומערבבים שוב.
  • 5 מעבירים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים בתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה או עד שקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים. מצננים ומפזרים את אבקת הסוכר.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף סוכריות בצורת לבבות על העוגה בנוסף לאבקת הסוכר.

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק.

הערך התזונתי לא כולל את הסוכריות בצורת הלבבות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 15.4% 8% 72.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב