דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 443 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרעי עוף בתנור עם זיתים
ארוחת צהריים משביעה וטעימה
  • 1 מנקים את העוף היטב ומניחים אותו בתבנית.
  • 2 לפזר על התבנית את הזיתים, הכוסברה, השום והלימון (הלימון חתוך לקוביות - ניתן להכין בכבישה ביתית).
  • 3 בקערה נפרדת מערבבים את כל התבלינים (2 כפות פפריקה, כורכום, פלפל שחור ומלח), המים והשמן.
  • 4 את הרוטב לפזר על התבנית בצורה שווה.
  • 5 לעסות את חלקי העוף בידיים.
  • 6 לפזר על העוף כף פפריקה אדומה ומעט מלח - כמו בתמונה.
  • 7 אופים בתנור בחום 180 מעלות כשעה עטוף בנייר כסף. להסיר את נייר הכסף ולאפות עוד חצי שעה בלעדיו, עד להשחמת העוף.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש את המנה בתוספת אורז לבן.

הערך התזונתי לא כולל את הלימון המרוקאי המוחמץ. ניתן להכין את הלימון בכבישה ביתית קלה - יוצא מעדן!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 26.2% 68.1% 4.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב