דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 447 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (כ- 20 קציצות))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עוף ובקר ברוטב חצילים
שילוב טעים של בשר עוף ובקר
  • 1 מערבבים היטב את כל מצרכי הקציצות בקערה ומניחים בצד.
  • 2 את קוביות החצילים מניחים בתבנית על נייר אפייה, מתיזים עליהם ספריי שמן ומכניסים לתנור שחומם מראש על חום גבוה של 200 מעלות טורבו חלק עליון, למשך כ- 15-20 דקות להשחמה קלה.
  • 3 בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפלפל האדום וממשיכים בטיגון כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים את קוביות החצילים האופויות וממשיכים בטיגון עוד כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • 4 יוצרים כדורים מתערובת הקציצות ומניחים בסיר, צפוף אחד ליד השני, וממשיכים לבשל 40-45 דקות נוספות. במשך הבישול מערבבים בתנועות סיבוביות את הסיר ומוזגים בעזרת כף מהרוטב על הקציצות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם אורז לבן.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 21.9% 39.5% 32.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב