דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (כ- 30 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
משולשי בצק פריך במילוי אגוזים וצימוקים
עוגיות אגוזים וצימוקים כמו בקונדיטוריות
  • 1 בקערת מיקסר עם וו גיטרה יש להכניס מחמאה וקמח עם אבקת סודה לשתייה, ולערבב עד קבלת מרקם פירורי.
  • 2 כעת להוסיף את כל המצרכים הנוספים של הבצק עד שמתקבל בצק אחיד. אם צריך מוסיפים מעט קמח.
  • 3 לחלק ל- 4 חלקים ולהכניס למקרר עד הכנת המלית.
  • 4 לערבב את כל חומרי המלית.
  • 5 לקחת חלק אחד של בצק ולרדד דק.
  • 6 להניח על תבנית אפייה עם נייר אפייה.
  • 7 לפזר מעל מחצית מכמות המלית בצורה שווה על כל פני הבצק.
  • 8 לרדד עוד חלק ולסגור בעזרתו את המאפה. להדק היטב מסביב, ניתן לסגור בעזרת מזלג (גם נותן צורה וגם סוגר באופן הרמטי).
  • 9 בעזרת סכין פיצה יש לחתוך משולשים, כ- 12-14 משולשים, תלוי בגודל הרצוי. אופים בחום בינוני של 180 מעלות, כ- 25 דקות עד הזהבה קלה.
  • 10 כך עושים עם שני החלקים הנותרים ומחצית המלית הנותרת.
  • 11 לאחר האפייה יש לפזר אבקת סוכר בכמות נדיבה.
  • 12 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 29.2% 7.9% 62.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב