דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 336 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל בשר הודו עם פטריות
תבשיל טעים לארוחת הצהריים
  • 1 בסיר שטוח ורחב מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות כ- 5 דקות.
  • 2 מוסיפים את נתחי ההודו וממשיכים לטגן עוד כ- 10 דקות.
  • 3 מוסיפים תבלינים ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את הפטריות ומערבבים.
  • 5 מוסיפים 1 וחצי כוסות מים רותחים, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל כ- 45 דקות על אש בינונית.
  • 6 במשך הבישול מערבבים בתנועות סיבוביות את הסיר.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם אורז או קוסקוס.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 17.8% 64.3% 15.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב