דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 159 גרם למנה\יחידה (מנה שווה ל- 3 יחידות רביולי)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
רביולי בשר
בואו תראו את אהבתכם למישהו
  • הכנת המילוי:
  • 1 לטגן בצל אחד קצוץ בכף שמן עד שהוא הופך לשקוף.
  • 2 להוסיף 250 גרם בשר טחון, קורט מלח וקורט פלפל שחור, ולבחוש עד שהוא מופרד היטב ושחום.
  • 3 את המילוי מכינים מראש ושומרים בצד.
  • הכנת בצק הפסטה:
  • 1 שמים בקערת המיקסר קמח, מלח ושמן, ומערבבים בעזרת כף.
  • 2 מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה עם וו לישה ומוסיפים בהדרגה את החלמונים ואת המים. אם הבצק יבש מדי ולא מתאחד, אז מוסיפים כל פעם כף מים עד שמתקבל בצק נוח לעבודה.
  • 3 אם יש צורך, ניתן להמשיך מעט את הלישה בידיים. אם דביק מוסיפים קמח.
  • 4 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים. ניתן לרדד ידנית או בעזרת מכונת פסטה.
  • 5 ברידוד ידני יש לקמח מעט את משטח העבודה ולרדד עד לקבלת עלה בצק דקיק (עובי 1 מ"מ).
  • 6 ברידוד בעזרת מכונת פסטה, משטחים מעט כל אחד מארבעת החלקים ומרדדים.
  • 7 מכוונים את מכונת הפסטה לשלב 2 ומעבירים את הבצק פעמיים עד שלוש פעמים.
  • 8 מכוונים את המכונה לשלב 7 ומעבירים את הבצק שוב, פעם אחת בלבד.
  • 9 בעזרת קורצן בצורת לב קורצים לבבות, ומניחים ככפית של מילוי במרכז של חצי מכל הלבבות.
  • 10 מניחים לב ריק מעל כל לב עם מילוי, אוחזים ביד - מצמידים את הלבבות ומהדקים.
  • בישול הרביולי:
  • מביאים לרתיחה 5 ליטר מים וכף מלח, ומכניסים את הרביולי. ברגע שהרביולי צפים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ- 5 דקות. מוצאים עם כף מחוררת.
  • הכנת רוטב הבולונז:
  • 1 לטגן בצל אחד קצוץ ושום בכף שמן זית עד שהבצל הופך לשקוף.
  • 2 להוסיף 750 גרם בשר בקר טחון ולבחוש עד שהוא מופרד היטב ושחום.
  • 3 להוסיף את העגבניות ולמעוך אותן היטב, ולאחר מכן להוסיף את רסק העגבניות, לבחוש ולהביא לרתיחה.
  • 4 להוסיף תבלינים (אורגנו, מוסקט, פפריקה חריפה, קורט מלח וקורט פלפל שחור), להעביר לאש נמוכה ולבשל כחצי שעה.
  • 5 לתקן תיבול ולבשל עוד כ- 20 דקות.
  • הגשה:
  • מעבירים לצלחת הגשה מעט עמוקה רוטב בולונז, ומניחים מעל 3 יחידות רביולי.
טיפ למתכון
ניתן להוסיף מעט מהרוטב למלית על מנת להרטיב אותה קצת, אך חשוב שלא יישארו נוזלים במלית.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. אפשרות לרוטב בולונז מהיר: לחמם על הגז 2 קופסאות של רוטב בולונז צמחי של יכין והרוטב מוכן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 12.5% 36.3% 49.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב