מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 280 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
עוף עם לימון וחרדל
- 1 להרתיח את העוף רתיחה אחת, להוציא ולסנן.
- 2 בקערה מערבבים את כל מרכיבי המרינדה, מוסיפים את העוף לקערה ומערבבים.
- 3 את תפוחי האדמה עם הקליפה מרתיחים רתיחה אחת עם מים ומלח, ומסננים.
- 4 בתבנית חד פעמית מפזרים את העוף ואת תפוחי האדמה, ומערבבים בעזרת הידיים.
- 5 מוסיפים מעט מלח בפיזור קל על תפוחי האדמה ומזלפים מעל גם את השמן.
- 6 מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך שעה וחצי (אין צורך לכסות).
- 7 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.9% |
14.8% |
47.8% |
31.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב