דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 280 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרעי עוף בלימון עם תפוחי אדמה קטנים
עוף עם לימון וחרדל
  • 1 להרתיח את העוף רתיחה אחת, להוציא ולסנן.
  • 2 בקערה מניחים את המרכיבים הבאים: חרדל, לימון (או שני לימונים כבושים חתוכים לאורך), אורגנו, פלפל שחור גרוס, שום, 2 כפות שמן, כורכום ומיץ לימון. מערבבים.
  • 3 מוסיפים את העוף לקערה ומערבבים.
  • 4 את תפוחי האדמה עם הקליפה מרתיחים רתיחה אחת עם מים ומלח (קורט) ומסננים.
  • 5 בתבנית חד פעמית מפזרים את העוף ואת תפוחי האדמה, ומערבבים בעזרת הידיים.
  • 6 מוסיפים מעט מלח (קורט - לפי הטעם) בפיזור קל על תפוחי האדמה.
  • 7 מפזרים 2 כפות שמן על תפוחי האדמה והעוף.
  • 8 מכניסים את התבנית לתנור מחומם מראש 180 מעלות, למשך שעה וחצי - אין צורך לעטוף בנייר כסף.
  • 9 זהו - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 14.8% 47.8% 31.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב