דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 358 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תפוחי אדמה וחזה עוף ממולאים אפויים בתנור
הייתם מסרבים לכזאת מנה?
  • 1 מכינים את המלית: קוצצים דק במעבד מזון את הבצל, השום והפלפל האדום המיובש יחד, מוסיפים הכל לבשר יחד עם התבלינים והמלח, ומערבבים היטב. משהים במקרר כחצי שעה לספיגת טעמים.
  • 2 מקלפים את תפוחי האדמה, מיישרים קצה אחד ובעזרת סכין קטנה יוצרים חלל למילוי (אפשר לטחון ולהוסיף כשליש משאריות תפוחי האדמה למלית הבשר).
  • 3 מערבבים יחד את מצרכי הרוטב.
  • 4 ממליחים קלות את תפוחי האדמה ופרוסות השניצל וממלאים במלית הבשר (את חזה העוף הממולא אפשר לסגור בעזרת קיסם).
  • 5 מסדרים בתבנית יציקה (ציפוי טפלון/קרמי), יוצקים מעל את הרוטב ומורחים היטב. מוסיפים לתבנית כוס וחצי מים ומכסים בנייר כסף.
  • 6 אופים כשעה בחום של 180-190 מעלות, חצי שעה ראשונה עם נייר הכסף, לאחר מכן מורידים את נייר הכסף וממשיכים לאפות בתנור כחצי שעה נוספת עד להזהבה.
  • 7 בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית יציקה (ציפוי טפלון/קרמי).

הערך התזונתי לא כולל את הפלפל האדום המיובש. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 11.2% 35.8% 48.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב