דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 264 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שקשוקה קלה להכנה בסגנון ביתי
שקשוקה קלה ומהירה להכנה
  • 1 בסיר רחב (מומלץ) מטגנים בשמן את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפלפל האדום ומטגנים עוד כ- 5 דקות.
  • 2 מוסיפים את העגבניה ואת רסק העגבניות המוכן לשקשוקה, ואת רסק העגבניות הקטן בטעם צ`ילי ומערבבים. אפשר במקום רסק להשתמש בעגבניות טריות ומעט רכות - 4 עגבניות ללא הקליפה.
  • 3 אין צורך בתיבול - הרסק כבר מתובל.
  • 4 מערבבים ומניחים על העגבניות את הביצים אחד אחד (כמו בתמונה).
  • 5 מכסים ומבשלים 25 דקות על אש נמוכה - מכוסה.
  • 6 לאכול ישר - מומלץ עם לחם.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף שום כתוש לאחר טיגון הבצל. אפשרי להשתמש בעגבניות טריות כמו שציינתי באופן ההכנה וכאשר משתמשים בטרי יש להוסיף תיבול פפריקה, מלח ופלפל שחור. אפשר להעשיר את השקשוקה עם גבינה צהובה מגורדת או פרמז`ן לאחר הבישול. טיפ נוסף: במידה והרוטב סמיך מדי לטעמכם, יש להוסיף 1/4 כוס מים ולערבב.

הערך התזונתי לא כולל את רסק העגבניות בטעם הצ`ילי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 38.4% 25.3% 30.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.69 (0.77 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב