דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 195 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • מבשלים את הבטטות במים, עד שיתרככו.
  • לאחר מכן מועכים ומניחים בקערה. להוסיף את הביצים ולערבב היטב.
  • להוסיף את הגבינות, שמיר, מלח ופלפל. לערבב היטב.
  • יש לשמן תבנית אפייה (באמצעות שמן הזית). להעביר לתבנית ולאפות במשך 40 דקות בחום בינוני.
  • בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גבינה צהובה מגורדת מעל.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להמיר את הגבינות לגבינות עם אחוזי שומן נמוכים יותר - את הפיראוס בולגרית לבולגרית 5% שומן ואת הקוטג` 12% שומן לקוטג` 5% שומן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 27.8% 27.5% 39.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב