דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מאפים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפי שמרים במלית תפוחים, אגוזים וריבה
מאפים ממולאים לאירוח
  • 1 מערבלים במיקסר עם וו לישה קמח, שמרית ואינסטנט פודינג וניל.
  • 2 מוסיפים סוכר, חלב, ביצה, חמאה מומסת ומלח. לשים כ- 8 דקות.
  • 3 משמנים מעט את הבצק ומניחים בקערה במקרר עם ניילון נצמד למשך לילה.
  • 4 מרדדים את הבצק למלבן גדול. מורחים את פני הבצק בחמאה רכה (100 גרם), מפזרים פירורי עוגיות ומעליהן את המלית (מערבבים את מרכיבי המלית).
  • 5 מגלגלים לרולדה וחותכים. מניחים להתפחה קלה בתבנית כ- 20 דקות, מורחים בביצה ואופים בחום של 180 מעלות כ- 30-40 דקות, עד הזהבה.
  • 6 לאחר האפייה מכינים את הסירופ: מרתיחים יחד את כל מרכיבי הסירופ. כשרותח והסוכר נמס, מכבים את האש ומוזגים על המאפים.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עוגיות החמאה המפוררות. זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הבצק במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 18.9% 8.3% 72.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב