דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפים ממולאים לאירוח

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מאפים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבלים במיקסר עם וו לישה קמח, שמרית ואינסטנט פודינג וניל.
  • 2 מוסיפים סוכר, חלב, ביצה, חמאה מומסת ומלח. לשים כ- 8 דקות.
  • 3 משמנים מעט את הבצק ומניחים בקערה במקרר עם ניילון נצמד למשך לילה.
  • 4 מרדדים את הבצק למלבן גדול. מורחים את פני הבצק בחמאה רכה (100 גרם), מפזרים פירורי עוגיות ומעליהן את המלית (מערבבים את מרכיבי המלית).
  • 5 מגלגלים לרולדה וחותכים. מניחים להתפחה קלה בתבנית כ- 20 דקות, מורחים בביצה ואופים בחום של 180 מעלות כ- 30-40 דקות, עד הזהבה.
  • 6 לאחר האפייה מכינים את הסירופ: מרתיחים יחד את כל מרכיבי הסירופ. כשרותח והסוכר נמס, מכבים את האש ומוזגים על המאפים.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עוגיות החמאה המפוררות. זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הבצק במקרר.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חלי פרי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)404277
חלבונים (גרם)6.82 4.68
פחמימות (גרם)6041
מתוכן סוכרים (גרם)4.05 2.78
שומנים (גרם)15.57 10.68
מתוכם שומן רווי (גרם)5.75 3.95
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)40.56 27.83
נתרן (מ"ג)195.63134.22
סיבים תזונתיים (גרם)0.38 0.26
מים (גרם)29.7320.4
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)7.264.98
ויטמין B (מ"ג)0.160.11
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.091.43
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.03
ויטמין C (מ"ג)1.140.79
ויטמין D (מק"ג)0.090.06
ויטמין E (מ"ג)0.060.04
ויטמין K (מק"ג)0.20.14
סידן (מ"ג)54.1137.13
ברזל (מ"ג)0.110.07
מגנזיום (מ"ג)1.591.09
זרחן (מ"ג)10.917.49
אבץ (מ"ג)0.350.24
אשלגן (מ"ג)26.6318.27
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.53.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.160.11
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.150.1

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 18.9% 8.3% 72.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.