דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפים במילוי גבינות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים תנור לחום בינוני-גבוה 180-190 מעלות צלזיוס.
  • 2 מרתיחים בסיר מים, חמאה ומלח, עד שהחמאה נמסה ונעלמת במים.
  • 3 מוסיפים לסיר את הקמח, מוסקט, פפריקה ופלפל שחור, מערבבים בכף עץ על להבה בינונית, עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
  • 4 מסירים מהאש ומוסיפים את הביצים אחת אחר השנייה, באחרונות ההבלעה קצת יותר ארוכה.
  • 5 מבליעים פנימה 2/3 מהגבינות ומערבבים היטב (סה"כ 180 גרם גבינות).
  • 6 מבליעים גם את החרדל.
  • 7 מרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
  • 8 בעזרת שתי כפות יוצרים עיגולים בגודל אגוז גדול, אפשר גם לזלף.
  • 9 מניחים כל גוז`ייר במרחק של כמה ס"מ אחד מהשני.
  • 10 זורים למעלה משאריות הגבינה המגוררת.
  • 11 אופים כרבע שעה עד שהגוז`יירים משחימים.
  • 12 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
טעים חם/פושר. ניתן להשתמש גם בסוגי גבינות חריפות מגוררות אחרות.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)138187
חלבונים (גרם)5.21 7.05
פחמימות (גרם)811
מתוכן סוכרים (גרם)0.2 0.27
שומנים (גרם)9.57 12.97
מתוכם שומן רווי (גרם)5.03 6.82
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)108.19 146.6
נתרן (מ"ג)204.62277.26
סיבים תזונתיים (גרם)0.06 0.08
מים (גרם)45.7762.02
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)29.5740.07
ויטמין B (מ"ג)0.480.64
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.13
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.30.4
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.7513.21
ויטמין B12 (מק"ג)0.260.36
ויטמין C (מ"ג)0.040.06
ויטמין D (מק"ג)0.180.24
ויטמין E (מ"ג)0.210.29
ויטמין K (מק"ג)0.140.19
סידן (מ"ג)62.4284.57
ברזל (מ"ג)0.40.55
מגנזיום (מ"ג)3.284.45
זרחן (מ"ג)39.853.93
אבץ (מ"ג)0.230.32
אשלגן (מ"ג)29.5139.99
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.290.39
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.240.32
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.791.07
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.710.97

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 42.2% 23% 34.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.73 (0.74 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.