דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גוז`יירים ממכרים ונהדרים
מאפים במילוי גבינות
  • 1 מחממים תנור לחום בינוני-גבוה 180-190 מעלות צלזיוס.
  • 2 מרתיחים בסיר מים, חמאה ומלח, עד שהחמאה נמסה ונעלמת במים.
  • 3 מוסיפים לסיר את הקמח, מוסקט, פפריקה ופלפל שחור, מערבבים בכף עץ על להבה בינונית, עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
  • 4 מסירים מהאש ומוסיפים את הביצים אחת אחר השנייה, באחרונות ההבלעה קצת יותר ארוכה.
  • 5 מבליעים פנימה 2/3 מהגבינות ומערבבים היטב (סה"כ 180 גרם גבינות).
  • 6 מבליעים גם את החרדל.
  • 7 מרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
  • 8 בעזרת שתי כפות יוצרים עיגולים בגודל אגוז גדול, אפשר גם לזלף.
  • 9 מניחים כל גוז`ייר במרחק של כמה ס"מ אחד מהשני.
  • 10 זורים למעלה משאריות הגבינה המגוררת.
  • 11 אופים כרבע שעה עד שהגוז`יירים משחימים.
  • 12 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
טעים חם/פושר. ניתן להשתמש גם בסוגי גבינות חריפות מגוררות אחרות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 42.2% 23% 34.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.73 (0.74 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב