דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (כ- 30 עוגיות בינוניות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות אגוזי לוז כשרות לפסח בציפוי שוקולד
גם בפסח אפשר להכין עוגיות טעימות
  • 1 במיקסר עם וו גיטרה לערבב את כל המצרכים היבשים (אגוזי הלוז, השקדים, הקוקוס, המרציפן והקורנפלור). להוסיף את הביצים, תמצית השקדים והמים, ולערבב עוד עד לאיחוד המצרכים.
  • 2 בידיים רטובות ליצור כדורים או אצבעות קטנות, ולהניח בתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.
  • 3 לאפות את העוגיות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להזהבה. לשים לב לא לייבש את העוגיות כי אז תאבד העסיסיות. לצנן היטב.
  • 4 להמיס במיקרוגל את השוקולד המריר והשמן, לערבב היטב, להעביר את העוגייה אל תערובת השוקולד עד לכיסוי מלא וכך את כל השאר, בכל פעם עוגייה אחת.
  • 5 בתיאבון וחג שמח חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 40.3% 12.1% 42%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (0.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב