דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות אגוזי לוז כשרות לפסח בציפוי שוקולד
עוגיות אגוזי לוז כשרות לפסח בציפוי שוקולד
עוגיות אגוזי לוז כשרות לפסח בציפוי שוקולד
גם בפסח אפשר להכין עוגיות טעימות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (כ- 30 עוגיות בינוניות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 במיקסר עם וו גיטרה לערבב את כל החומרים היבשים (אגוזי לוז, שקדים, קוקוס, מרציפן וקורנפלור).
  • 2 להוסיף ביצים, תמצית שקדים ומים. לערבב עוד עד לאיחוד החומרים.
  • 3 בידיים רטובות ליצור כדורים או אצבעות קטנות.
  • 4 להניח בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות עד להזהבה. לשים לב לא לייבש את העוגיות כי אז תאבד העסיסיות.
  • 6 לצנן היטב.
  • 7 להמיס במיקרוגל שוקולד מריר ושמן, לערבב היטב, להעביר את העוגייה לתערובת השוקולד עד לכיסוי מלא וכך את כל השאר, בכל פעם עוגייה אחת.
  • 8 בתיאבון וחג שמח חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)224470
חלבונים (גרם)4.86 10.22
פחמימות (גרם)1735
מתוכן סוכרים (גרם)3.24 6.82
שומנים (גרם)16.16 33.98
מתוכם שומן רווי (גרם)5.25 11.03
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)25.3 53.18
נתרן (מ"ג)14.9431.41
סיבים תזונתיים (גרם)2.26 4.74
מים (גרם)7.6616.1
ויטמין A (מק"ג)11.0823.29
ויטמין B (מ"ג)0.791.65
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.22
ויטמין B3 (מ"ג)0.370.77
ויטמין B5 (מ"ג)0.20.41
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.426.06
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.13
ויטמין C (מ"ג)0.250.53
ויטמין D (מק"ג)0.140.29
ויטמין E (מ"ג)2.845.97
ויטמין K (מק"ג)0.020.04
סידן (מ"ג)29.6762.37
ברזל (מ"ג)0.661.38
מגנזיום (מ"ג)30.2463.57
זרחן (מ"ג)66.4139.59
אבץ (מ"ג)0.460.97
אשלגן (מ"ג)106.72224.35
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.53.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.473.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.4211.38
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)5.3611.27

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 40.3% 12.1% 42%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.