דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 196 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • יש לבשל את תפוחי האדמה בסיר עם מים חמים. כאשר תפוחי האדמה רכים יש לקלפם ולמעוך.
  • לאחר מכן, יש לערבב את תפוחי האדמה עם החלמונים והתבלינים. ערבבו היטב.
  • את החלבונים יש להקציף ולהוסיף לתערובת.
  • יש לשמן תבנית (בעזרת שמן זית), להכניס לתנור בחום בינוני לכ-40 דקות.
  • בתיאבון!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 11.7% 18.2% 64.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב