דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 570 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • יש לחמם בסיר את השמן והחמאה ולטגן את הבצלים עד שיזהיבו.
  • יש לקצוץ את הפטריות - ולהוסיף לטיגון.
  • יש לתבל במלח ופלפל ולטגן למשך כ-10 דקות - שימו לב לבחוש לעיתים קרובות.
  • את העגבניות יש לקצוץ ולהוסיף לתערובת, כמו כן הוסיפו את האורגנו.
  • יש להשאיר הכל על אש קטנה למשך 30 דקות.
  • בינתיים, יש לבשל את הפסטה במים רותחים עם מלח עד שיתרככו.
  • להגשה: יש למזוג מהספגטי לצלחת עמוקה, וליצוק את הרוטב.
  • בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בסוגים שונים של פסטה או ספגטי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 16.1% 13.5% 67.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב