דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • יש לקלף את הגזרים ולרסק במגרדת דק דק.
  • יש להוסיף את הביצים, קמח, פירורי לחם, שום ותבלינים.
  • מערבבים הכל יחד היטב.
  • מחממים מחבת עם כף שמן, מכינים את הלביבות ומטגנים עד להשחמה.
  • בתיאבון!
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן גם לטגן עם תרסיס שמן וכך לחסוך גם את הקלוריות של כף השמן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.5% 24.7% 21.8% 44%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב