דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 310 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרעי עוף בטריאקי
עוף מתובל ברוטב טריאקי
  • 1 ניקיון העוף - אני שוטפת את העוף במי ברז, מרתיחה אותו עם מים רתיחה אחת ומסננת. לאחר ניקוי העוף יש להניח אותו בתבנית חד פעמית בינונית.
  • 2 מטגנים במחבת עם כף שמן אחת את הבצל על אש בינונית - יש לערבב היטב, עד להשחמה.
  • 3 . את הבצל המטוגן מפזרים על העוף ועל התבנית.
  • 4 מפזרים בעזרת הכפית על גבי העוף את הפפריקה, ומפזרים על כל כרע עוף כף רוטב טריאקי.
  • 5 מתבלים בפלפל שחור או לבן ומוסיפים חצי כוס מים.
  • 6 בעזרת הידיים מלטפים את העוף לספיגת הטעמים.
  • 7 מכניסים לתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות עם נייר כסף, ואופים כשעה ועוד 40 דקות ללא הנייר כסף - עד להשחמה.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית בגודל בינוני.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 15.1% 66.1% 16.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב