דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כרעי עוף בטריאקי
כרעי עוף בטריאקי
עוף מתובל ברוטב טריאקי

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 310 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 ניקיון העוף - אני שוטפת את העוף במי ברז, מרתיחה אותו עם מים רתיחה אחת ומסננת. לאחר ניקוי העוף יש להניח אותו בתבנית חד פעמית בינונית.
  • 2 מטגנים במחבת עם כף שמן אחת את הבצל על אש בינונית - יש לערבב היטב, עד להשחמה.
  • 3 . את הבצל המטוגן מפזרים על העוף ועל התבנית.
  • 4 מפזרים בעזרת הכפית על גבי העוף את הפפריקה, ומפזרים על כל כרע עוף כף רוטב טריאקי.
  • 5 מתבלים בפלפל שחור או לבן ומוסיפים חצי כוס מים.
  • 6 בעזרת הידיים מלטפים את העוף לספיגת הטעמים.
  • 7 מכניסים לתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות עם נייר כסף, ואופים כשעה ועוד 40 דקות ללא הנייר כסף - עד להשחמה.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית בגודל בינוני.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אניטה חיים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)371120
חלבונים (גרם)51.17 16.52
פחמימות (גרם)134
מתוכן סוכרים (גרם)5.13 1.66
שומנים (גרם)11.71 3.78
מתוכם שומן רווי (גרם)2.75 0.89
כולסטרול (מ"ג)162.75 52.56
נתרן (מ"ג)170.4855.05
סיבים תזונתיים (גרם)1.71 0.55
מים (גרם)231.1274.64
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)44.714.43
ויטמין B (מ"ג)14.84.78
ויטמין B1 (מ"ג)0.180.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.440.14
ויטמין B3 (מ"ג)10.893.52
ויטמין B5 (מ"ג)2.410.78
ויטמין B6 (מ"ג)0.840.27
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)32.3910.46
ויטמין B12 (מק"ג)0.60.19
ויטמין C (מ"ג)5.951.92
ויטמין D (מק"ג)0.220.07
ויטמין E (מ"ג)0.640.21
ויטמין K (מק"ג)7.22.32
סידן (מ"ג)46.4615
ברזל (מ"ג)2.670.86
מגנזיום (מ"ג)55.0917.79
זרחן (מ"ג)361.44116.72
אבץ (מ"ג)5.811.88
אשלגן (מ"ג)621.44200.68
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.520.81
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.10.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)20.65
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.311.07
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.770.89

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 15.1% 66.1% 16.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.