דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תירס
לביבות תירס טעימות לילדים
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה, לרסק לפירה ולהניח בקערה.
  • 2 להוסיף את כל המצרכים (חוץ מהשמן לטיגון) אל תוך הקערה עם הפירה ולערבב היטב עד לקבלת עיסה.
  • 3 לחמם את השמן לטיגון במחבת.
  • 4 ליצור לביבות מהתערובת ולטגן משני הצדדים עד להזהבה קלה.
  • 5 להניח על נייר סופג ולהגיש.
  • 6 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
מומלץ להשתמש בתירס קפוא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 18.4% 15.7% 61.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב