דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (כ- 12 לחמניות כשרות לפסח)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות כשרות לפסח בתנור
לחמניות מקמח מצה בתנור, צילום: זהבה יצחייק
  • 1 בקערה עמוקה לשים קמח מצה ולהוסיף את המלח והפלפל לפי הטעם.
  • 2 להרתיח את המים עם השמן, להוסיף לתערובת הקמח ולערבב היטב.
  • 3 להוסיף מיד את הביצים ולערבב במהירות האפשרית עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 4 ליצור לחמניות תוך כדי הרטבת הידיים במים.
  • 5 להניח בתבנית עם נייר אפייה משומן קלות.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180-175 מעלות עד שהלחמניות תפוחות ושחומות (כ- 40 דקות).
  • 7 חג פסח שמח ובהצלחה חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 34.1% 15.1% 50.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב