מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)
- הלביבות
- תפוח אדמה - 6 יחידות בינוניות - סה"כ (1.01 ק"ג)
- גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
- בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
- ביצה - 2 Large
- קמח מצות - 4.5 כפות שטוחות - סה"כ (32 גרם)
- מלח - כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
- כורכום - כפית שטוחה
- פפריקה - כפית שטוחה
- לטיגון
- שמן קנולה - 3.5 כפות - סה"כ (35 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
לביבות לפסח שילדים אוהבים
- 1 מקלפים את התפו"א, הגזר והבצל, מגרדים במגרדת וסוחטים מהנוזלים.
- 2 מניחים בקערה, מוסיפים את הביצים, קמח המצה והתבלינים, ומערבבים עד לקבלת עיסה יציבה.
- 3 מחממים את השמן לטיגון במחבת, יוצרים כדורים שטוחים בידיים, מניחים במחבת ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מניחים בצלחת על נייר סופג.
- 4 בתיאבון וחג שמח
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
עלות משוערת 10 ₪
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.6% |
12.4% |
10.9% |
69.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב