דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 193 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף ממולא בפירות יבשים
עיגולי חזה עוף במילוי פירות יבשים
  • 1 לקצוץ את הפירות היבשים ולהשרות ביין האדום המתוק כרבע שעה.
  • 2 לפרוס את חזה העוף לפרוסות דקות וגדולות יחסית (כדי שיהיה נוח לגלגל), ולתבל במלח ובפלפל שחור.
  • 3 לשים לאורך כל חזה העוף מהפירות היבשים שהושרו ביין ולגלגל כמו נקניק.
  • 4 לעטוף כל חזה עוף ממולא בנייר כסף (כמו סוכריה) ולהדק היטב בצדדים.
  • 5 להרתיח מים בסיר רחב, לקפל את קצוות הסוכריה (קצוות נייר הכסף) ולבשל את חזה העוף הממולא עם נייר הכסף למשך כ- 10 דקות.
  • 6 להוציא, לקרר מעט ולהסיר את נייר הכסף.
  • 7 לטבול את רול חזה העוף הממולא בביצה טרופה, לאחר מכן לטבול בפירורי הלחם ולטגן בשמן החם מכל הצדדים.
  • 8 לפרוס לעיגולים/טבעות ולהגיש.
  • 9 בתיאבון חיוך

אפשר למלא את חזה העוף באילו פירות יבשים שאוהבים, וגם ניתן למלא בפלפלים קלויים בצבעים שונים חתוכים לרצועות. ניתן לבשל את חזות העוף בניילון נצמד במקום בנייר כסף או בנייר אפייה ומעליו נייר כסף. ניתן לטבול את חזות העוף בקמח לפני שטובלים בביצה הטרופה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 13.8% 31.4% 52%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב