דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 503 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל גרונות הודו עם תחתיות ארטישוק
שילוב טעמים מופלא
  • 1 מרתיחים את גרונות ההודו (בסיר לחץ כ- 20 דקות ובסיר רגיל כשעתיים).
  • 2 משרים את תחתיות הארטישוק במים רותחים כ- 10 דקות ומסננים.
  • 3 מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את השום ומערבבים.
  • 4 חותכים את תחתיות הארטישוק לריבועים גסים ומוסיפים לסיר לטיגון קל. מוסיפים את המים הרותחים, מביאים לרתיחה, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 5 מוסיפים את גרונות ההודו לסיר ומשאירים על הגז על להבה בינונית עוד כ- 40-45 דקות. מדי פעם אפשר למזוג בעזרת כף גדולה מהרוטב על גרונות ההודו.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
19.5% 19.6% 53.3% 7.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב