דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 358 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כנפי הודו ותפוחי אדמה אפויים בתנור
כנפי הודו לארוחת הצהריים
  • 1 מחלקים את כנפי ההודו לשניים, מנקים, שוטפים היטב וממליחים קלות. את תפוחי האדמה מקלפים וחוצים לאורכם. מעבירים הכל לתבנית יציקה.
  • 2 מערבבים את התבלינים, הדבש ואבקת מרק העוף בשמן, יוצקים מעל
  • כנפי ההודו ותפוחי האדמה ומורחים היטב. מוסיפים כוס וחצי מים לתבנית.
  • 3 אופים בחום של 180-190 מעלות כשעה ועשרים דקות. כמחצית מהזמן אופים כשהתבנית מכוסה בנייר כסף, אח"כ מורידים, הופכים את כנפי ההודו וממשיכים לאפות עד להזהבה.
  • 4 בהצלחה ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 11% 51.9% 34.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב