דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (מספר מנות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוחי עץ
עוגת תפוחי עץ קלה להכנה
  • 1 מחממם את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 מערבבים את כל החומרים בקערת המיקסר, למעט התפוחים ואגוזי הלוז.
  • 3 מוסיפים את התפוחים ואגוזי הלוז הקצוצים ומערבבים.
  • 4 מרססים תבנית (עגולה מס` 26 או 2 תבניות אינגליש קייק) בתרסיס שמן, יוצקים אליה את הבלילה ומפזרים את חומרי הקישוט מעל.
  • 5 מעבירים לתנור שחומם מראש לכ- 40 דקות, עד שמזלג שננעץ יוצא יבש.
  • 6 בינתיים מכינים כוס קפה ומתענגים על כל ביס.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל העוגה אבקת סוכר.

ציוד נדרש: תבנית מס` 26 או 2 תבניות אינגליש קייק מאורכות.

אני השתמשתי בתפוחים אדומים מתוקים - שימוש בתפוחים מסוג האחר ישנה כמובן את הטעם הכללי של העוגה. לקוקוס יש טעם ייחודי שמוסיף לעוגה ולדעתי לא כדאי לוותר עליו - במידה ולא אוהבים ניתן להחליפו בשוקולד צ`יפס/צימוקים/שבבי שקדים מולבנים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 31.5% 7.5% 57.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב