מצרכים למתכון
14 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (כ- 14 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
אפשר לשלב כל סוג פטריות שרוצים
- 1 מנקים בעזרת סכין ללא שיניים את הפטריות. לא שוטפים.
- 2 חותכים אותן לפרוסות דקות.
- 3 מערבבים את הגבינות, מוסיפים את הביצים והפטריות ומערבבים.
- 4 מוסיפים תיבול, קורנפלור ואבקת אפייה.
- 5 מערבבים ומוזגים לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה.
- 6 אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות, עד שפני הפשטידה משחימים והיא מתייצבת, כ- 40-50 דקות.
- 7 בתיאבון
- הערות:
- 1 אפשר להשתמש בסלסילה מסוג אחד של פטריות, או לחילופין לשלב עוד סוג.
- 2 אפשר להמיר את השמנת ליוגורט.
- 3 אפשר לשמור חלק מהמוצרלה המגוררת ולפזר על פני הפשטידה לפני האפייה.
- 4 ניתן לשנות ולגוון בגבינות לפי הטעם.
טיפ למתכון
אפשר להוסיף גבינת מוצרלה מעל הפשטידה לפני האפייה - כמו בתמונות.
ציוד נדרש: תבנית בינונית.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2% |
30.1% |
44.3% |
23.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב