דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת פטריות ללא גלוטן
פשטידת פטריות ללא גלוטן
אפשר לשלב כל סוג פטריות שרוצים

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (כ- 14 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מנקים בעזרת סכין ללא שיניים את הפטריות. לא שוטפים.
  • 2 חותכים אותן לפרוסות דקות.
  • 3 מערבבים את הגבינות, מוסיפים את הביצים והפטריות ומערבבים.
  • 4 מוסיפים תיבול, קורנפלור ואבקת אפייה.
  • 5 מערבבים ומוזגים לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות, עד שפני הפשטידה משחימים והיא מתייצבת, כ- 40-50 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 אפשר להשתמש בסלסילה מסוג אחד של פטריות, או לחילופין לשלב עוד סוג.
  • 2 אפשר להמיר את השמנת ליוגורט.
  • 3 אפשר לשמור חלק מהמוצרלה המגוררת ולפזר על פני הפשטידה לפני האפייה.
  • 4 ניתן לשנות ולגוון בגבינות לפי הטעם.
טיפ למתכון
אפשר להוסיף גבינת מוצרלה מעל הפשטידה לפני האפייה - כמו בתמונות.

ציוד נדרש: תבנית בינונית.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של רות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)142118
חלבונים (גרם)11.72 9.69
פחמימות (גרם)65
מתוכן סוכרים (גרם)0.2 0.17
שומנים (גרם)7.95 6.57
מתוכם שומן רווי (גרם)4.51 3.73
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)73.44 60.69
נתרן (מ"ג)468.47387.17
סיבים תזונתיים (גרם)0.53 0.44
מים (גרם)32.2226.63
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)23.3219.27
ויטמין B (מ"ג)2.191.81
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.14
ויטמין B3 (מ"ג)1.31.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.640.53
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.269.3
ויטמין B12 (מק"ג)0.130.11
ויטמין C (מ"ג)0.310.25
ויטמין D (מק"ג)0.430.35
ויטמין E (מ"ג)0.240.2
ויטמין K (מק"ג)0.10.08
סידן (מ"ג)158.8131.24
ברזל (מ"ג)0.490.4
מגנזיום (מ"ג)5.134.24
זרחן (מ"ג)59.5549.21
אבץ (מ"ג)0.370.31
אשלגן (מ"ג)131108.27
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.27
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.270.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.530.44
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.50.41

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 30.1% 44.3% 23.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה