דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 438 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל פתיתים עם ירקות וחזה עוף
ארוחת צהריים שילדים אוהבים
  • 1 להשרות את קוביות חזה העוף בקערה עם רוטב הסויה למשך כשעה במקרר.
  • 2 לבשל את הפתיתים עפ"י הוראות היצרן.
  • 3 לטגן את הבצל בשמן בסיר רחב ונמוך עד להזהבה קלה, להוסיף את השום ולערבב. להוסיף לסיר את הירקות, ולערבב יחד למספר דקות על אש בינונית. להוסיף את חזה העוף ולערבב היטב.
  • 4 כשהפתיתים מוכנים לסנן מהמים, להוסיף אליהם את כף השמן, לערבב, להוסיפם לסיר ולערבב שוב.
  • 5 להוסיף את רוטב הצ`ילי המתוק והתבלינים, ולערבב שוב. התבשיל מוכן כאשר חזה העוף מוכן.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף מעט פטרוזיליה/כוסברה קצוצה. ניתן להוסיף בצד אורז לבן/טחינה.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להמיר לפתיתים מקמח מלא.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. זוהי ארוחה שתוך חצי שעה מוכנה. הערך התזונתי לא כולל את תבלין הפילדלפיה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 12.3% 64.8% 18.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב