דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סופלה גבינה ועירית
סופלה גבינה ועירית קצוצה בצורת כוכב
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
  • 2 מפוררים ומערבבים את הגבינות עם העירית, המלח והפלפל.
  • 3 טורפים את הביצים במטרפה, מוסיפים לאט את הקמח ולאחריו את המים. מקפלים לתוך הביצים את תערובת הגבינות.
  • 4 משמנים תבניות חרס/מתכת חסינות אש, יוצקים לתוכן את תערובת הסופלה עד לגובה של שני שליש מכל תבנית ואופים כ- 20-25 דקות עד להזהבה ותפיחה.
  • 5 מניחים להצטננות של כ- 5 דקות ומגישים חם עם בצל ירוק ועגבניות טריות.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבניות חרס/מתכת חסינות אש.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. פתרון מעולה למי שנתקע עם גבינות במקרר ורוצה להיפטר מהן... במתכון מופיעות הגבינות שבהן אני השתמשתי, אבל בהחלט אפשר לגוון ולהשתמש בגבינות אחרות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 32.1% 48.2% 18.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב