דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סופלה גבינה ועירית
סופלה גבינה ועירית
סופלה גבינה ועירית קצוצה בצורת כוכב

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
  • 2 מפוררים ומערבבים את הגבינות עם העירית, המלח והפלפל.
  • 3 טורפים את הביצים במטרפה, מוסיפים לאט את הקמח ולאחריו את המים. מקפלים לתוך הביצים את תערובת הגבינות.
  • 4 משמנים תבניות חרס/מתכת חסינות אש, יוצקים לתוכן את תערובת הסופלה עד לגובה של שני שליש מכל תבנית ואופים כ- 20-25 דקות עד להזהבה ותפיחה.
  • 5 מניחים להצטננות של כ- 5 דקות ומגישים חם עם בצל ירוק ועגבניות טריות.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבניות חרס/מתכת חסינות אש.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. פתרון מעולה למי שנתקע עם גבינות במקרר ורוצה להיפטר מהן... במתכון מופיעות הגבינות שבהן אני השתמשתי, אבל בהחלט אפשר לגוון ולהשתמש בגבינות אחרות.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)241157
חלבונים (גרם)20.72 13.5
פחמימות (גרם)85
מתוכן סוכרים (גרם)0.36 0.23
שומנים (גרם)13.79 8.98
מתוכם שומן רווי (גרם)7.4 4.82
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.090.06
כולסטרול (מ"ג)154.83 100.87
נתרן (מ"ג)610.73397.87
סיבים תזונתיים (גרם)0.35 0.23
מים (גרם)42.2327.51
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)81.6753.2
ויטמין B (מ"ג)0.970.63
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.110.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.560.37
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)29.1218.97
ויטמין B12 (מק"ג)0.30.2
ויטמין C (מ"ג)7.294.75
ויטמין D (מק"ג)0.70.45
ויטמין E (מ"ג)0.380.25
ויטמין K (מק"ג)26.8917.52
סידן (מ"ג)378.48246.57
ברזל (מ"ג)0.830.54
מגנזיום (מ"ג)9.636.27
זרחן (מ"ג)74.7948.72
אבץ (מ"ג)0.510.33
אשלגן (מ"ג)85.5355.72
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.680.45
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.560.37
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.260.82
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.170.76

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 32.1% 48.2% 18.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.