דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

31 מנות/יחידות, 52 גרם למנה\יחידה (30-32 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות מעטפה מהמטבח הגיאורגי
עוגיות ממולאות בסגנון גיאורגי
  • 1 את כל חומרי הבצק לשים לבצק חלק ואחיד. אם יוצא מעט דביק אפשר להוסיף עוד מעט קמח רגיל. מחלקים את הבצק ל- 2, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות לשעתיים.
  • 2 מכינים את המלית: מקציפים חלבונים, מוסיפים בהדרגה 3/4 כוס סוכר וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף יציב. מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים פודינג וניל עד הטמעה. בסוף מוסיפים קוקוס בתנועות קיפול. בקערה נפרדת מערבבים יחד אגוזי מלך קצוצים, 2 כפות גדושות סוכר וקינמון.
  • 3 על משטח מעט מקומח יוצרים גליל משני חלקי הבצק. כל גליל מחלקים ל- 15-16 פרוסות בצק (תלוי בגודל שרוצים). מרדדים כל פרוסת בצק לעלה דק, מורחים במרכז (משאירים שוליים נקיים) מעט מקצף הביצים, מעל מפזרים מעט מתערובת האגוזים. מקפלים את הבצק לחצי עיגול וממשיכים לקפל לרבע עיגול. את הקצה של שכבת הבצק העליונה מקפלים כס"מ לאחור.
  • 4 מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 160 מעלות כ- 15-20 דקות, עד הזהבה.
  • 5 בוזקים אבקת סוכר על העוגיות. בהצלחה ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 32.2% 8.6% 56.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב