דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 331 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שוקי עוף ועגבניות
העגבניות השלמות והאפויות עושות את ההבדל
  • 1 מעבירים את שוקי העוף לקערה, מכסים במים רותחים ומשהים כ- 5 דקות. מסננים מנוזלים, מנקים ושוטפים.
  • 2 בסיר סוטאז` רחב מטגנים את הבצלים בשמן הזית עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום, הפלפל האדום, הפלפל החריף והסלרי. ממשיכים לטגן עד לריכוך קל. מוסיפים את החריסה והתבלינים (חוץ מהמלח, אבקת המרק והאורגנו).
  • 3 מערבבים, מוסיפים את שוקי העוף ו"סוגרים" בשמן הטיגון תוך כדי ערבוב. מוסיפים את המלח ואבקת המרק, מערבבים שוב ומסדרים מעל את העגבניות.
  • 4 מפזרים מעל הכל את האורגנו היבש ועלי הסלרי הקצוצים, ומבשלים על אש בינונית עם מכסה סגור כרבע שעה, עד שהעגבניות תגירנה נוזלים.
  • 5 ממשיכים לבשל עוד כשעה על אש קטנה עם מכסה מעט פתוח, עד צמצום כמחצית מהנוזלים.
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז` רחב.

הערך התזונתי לא כולל את עלי הסלרי הקצוצים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 24.3% 52.5% 19.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב