דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 295 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת בצל מטוגנת עם גבינה
פשטידה מטוגנת לשבועות
  • 1 מטגנים את הבצל בחמאה עד לריכוך ולשקיפות, מוסיפים את השמנת, מערבבים לעוד כ- 4 דקות, מעבירים לקערה ומצננים.
  • 2 מוסיפים לקערה את הביצים, הגבינה הצהובה המגורדת, הקמח, אבקת האפייה, הקורנפלור והתבלינים, ומערבבים.
  • 3 מחממים את השמן במחבת (אפשר באותה מחבת שטיגנו בה את הבצל, כמובן אחרי שטיפה וייבוש), מוזגים את הבלילה למחבת, משטחים ומשאירים כך למשך כ- 2 דקות.
  • 4 מנמיכים את הלהבה, מכסים את המחבת וממשיכים לטגן כ- 20 דקות.
  • 5 הופכים את הפשטידה בעזרת צלחת גדולה. מוסיפים מעט שמן אם צריך ומחזירים את הפשטידה למחבת. מגבירים את הלהבה למשך כ- 2 דקות, מנמיכים בחזרה וממשיכים כך בטיגון לעוד כ- 20 דקות לפחות עם מכסה סגור. מצננים ומגישים פשטידת בצל וגבינה מושלמת.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 34.3% 16.8% 43.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב