דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת בצל מטוגנת עם גבינה
פשטידת בצל מטוגנת עם גבינה
פשטידה מטוגנת לשבועות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 295 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את הבצל בחמאה עד לריכוך ולשקיפות, מוסיפים את השמנת, מערבבים לעוד כ- 4 דקות, מעבירים לקערה ומצננים.
  • 2 מוסיפים לקערה את הביצים, הגבינה הצהובה המגורדת, הקמח, אבקת האפייה, הקורנפלור והתבלינים, ומערבבים.
  • 3 מחממים את השמן במחבת (אפשר באותה מחבת שטיגנו בה את הבצל, כמובן אחרי שטיפה וייבוש), מוזגים את הבלילה למחבת, משטחים ומשאירים כך למשך כ- 2 דקות.
  • 4 מנמיכים את הלהבה, מכסים את המחבת וממשיכים לטגן כ- 20 דקות.
  • 5 הופכים את הפשטידה בעזרת צלחת גדולה. מוסיפים מעט שמן אם צריך ומחזירים את הפשטידה למחבת. מגבירים את הלהבה למשך כ- 2 דקות, מנמיכים בחזרה וממשיכים כך בטיגון לעוד כ- 20 דקות לפחות עם מכסה סגור. מצננים ומגישים פשטידת בצל וגבינה מושלמת.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)415141
חלבונים (גרם)12.81 4.34
פחמימות (גרם)3311
מתוכן סוכרים (גרם)9.25 3.13
שומנים (גרם)26.19 8.87
מתוכם שומן רווי (גרם)7.04 2.39
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)153.83 52.11
נתרן (מ"ג)554.12187.71
סיבים תזונתיים (גרם)4.19 1.42
מים (גרם)190.5364.54
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)43.614.77
ויטמין B (מ"ג)1.580.54
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.350.12
ויטמין B5 (מ"ג)0.640.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.30.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)41.814.16
ויטמין B12 (מק"ג)0.240.08
ויטמין C (מ"ג)10.13.42
ויטמין D (מק"ג)0.560.19
ויטמין E (מ"ג)0.330.11
ויטמין K (מק"ג)1.470.5
סידן (מ"ג)255.4386.53
ברזל (מ"ג)1.140.39
מגנזיום (מ"ג)31.0310.51
זרחן (מ"ג)221.2174.94
אבץ (מ"ג)0.770.26
אשלגן (מ"ג)362.18122.69
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.660.22
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.560.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.050.36
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.980.33

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 34.3% 16.8% 43.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.63 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.