דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (כ- 30 עוגיות אגוזי לוז)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות אגוזי לוז עם ריבת תות
חיתוכיות אגוזי לוז וריבת תות שדה
  • 1 בקערה מערבבים חמאה, סוכר וביצה, מוסיפים את שאר החומרים בהדרגה (חוץ מהריבה).
  • 2 מערבבים עד לתערובת אחידה. 2/3 מהתערובת להדק לתחתית בתבנית חד פעמית 25/35. להכניס לקירור את התבנית ואת 1/3 הבצק הנותר.
  • 3 לאחר כשעה למרוח את הריבה על הבצק בתבנית, את השליש הנותר לרדד על משטח מקומח, לחתוך לרצועות ולהניח מעל הריבה.
  • 4 לאפות בחום של 170 מעלות כ- 30 דקות. להוציא מהתנור ומיד לחתוך לקוביות או מעויינים.
  • 5 לשחרר מהתבנית לאחר צינון.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית חד פעמית 25/35.

אפשר להכין עם ריבות אחרות כמו שזיפים, דובדבנים - מה שאוהבים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 26.5% 6.3% 64.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב