דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (כ- 16 סיגרים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סיגרים מעלי פילו במילוי חזה עוף
מילוי חזה עוף ובצל טעים ביותר
  • 1 לחתוך את חזה העוף לחתיכות קטנות, לטגן עם מעט שמן עד שמוכן ולהניח על נייר סופג בצלחת בצד.
  • 2 לחתוך את הבצלים לחתיכות בינוניות (לא קטנות) ולטגן במחבת עם מעט שמן עד להזהבה.
  • 3 לערבב את חזה העוף עם הבצל ולהוסיף את התבלינים.
  • 4 לפתוח את עלי הפילו ולחתוך באמצע.
  • 5 למלא חצי עלה פילו בתערובת העוף והבצל, לגלגל ולהניח בתבנית עם נייר אפייה. כך לגלגל את כולם.
  • 6 לאפות בתנור בחום של 175 מעלות למשך כ- 20-25 דקות, עד שצבעם יהיה זהוב ויפה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להכין עם בשר טחון ולהוסיף רק מלח ופלפל שחור לפי הטעם (ללא הקארי).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 9.4% 33.6% 55.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב