דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סיגרים מעלי פילו במילוי חזה עוף
סיגרים מעלי פילו במילוי חזה עוף
סיגרים מעלי פילו במילוי חזה עוף
מילוי חזה עוף ובצל טעים ביותר

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (כ- 16 סיגרים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את חזה העוף לחתיכות קטנות, לטגן עם מעט שמן עד שמוכן ולהניח על נייר סופג בצלחת בצד.
  • 2 לחתוך את הבצלים לחתיכות בינוניות (לא קטנות) ולטגן במחבת עם מעט שמן עד להזהבה.
  • 3 לערבב את חזה העוף עם הבצל ולהוסיף את התבלינים.
  • 4 לפתוח את עלי הפילו ולחתוך באמצע.
  • 5 למלא חצי עלה פילו בתערובת העוף והבצל, לגלגל ולהניח בתבנית עם נייר אפייה. כך לגלגל את כולם.
  • 6 לאפות בתנור בחום של 175 מעלות למשך כ- 20-25 דקות, עד שצבעם יהיה זהוב ויפה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להכין עם בשר טחון ולהוסיף רק מלח ופלפל שחור לפי הטעם (ללא הקארי).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות זהבה יצחייק

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)187194
חלבונים (גרם)13.66 14.16
פחמימות (גרם)2324
מתוכן סוכרים (גרם)1.48 1.53
שומנים (גרם)3.83 3.97
מתוכם שומן רווי (גרם)0.59 0.61
כולסטרול (מ"ג)28.44 29.47
נתרן (מ"ג)174.09180.4
סיבים תזונתיים (גרם)0.45 0.46
מים (גרם)46.2747.95
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)2.192.27
ויטמין B (מ"ג)5.365.56
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.05
ויטמין B3 (מ"ג)4.674.84
ויטמין B5 (מ"ג)0.360.37
ויטמין B6 (מ"ג)0.240.25
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.946.16
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.12
ויטמין C (מ"ג)1.631.69
ויטמין D (מק"ג)0.040.04
ויטמין E (מ"ג)0.140.14
ויטמין K (מק"ג)0.960.99
סידן (מ"ג)12.0412.48
ברזל (מ"ג)0.440.46
מגנזיום (מ"ג)13.1913.67
זרחן (מ"ג)87.8791.05
אבץ (מ"ג)0.40.42
אשלגן (מ"ג)138.53143.55
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.360.37
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.290.3
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.550.57
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.480.5

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 9.4% 33.6% 55.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.