דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחמניות של פסח
לחמניות של פסח
הלחמניות הכי טעימות בפסח

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (לחמניות קטנות של פסח)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשים את קמח המצה בקערה גדולה. להוסיף את שני סוגי השמן ולערבב היטב. להוסיף את המים הרותחים, המלח והפלפל השחור.
  • 2 לקלף את תפוח האדמה המבושל, למעוך היטב בעזרת מזלג ולערבב עם הביצים.
  • 3 להוסיף את תערובת הביצים אל תערובת קמח המצה באופן הדרגתי, כשתי כפות בכל פעם. לערבב עד שכל הביצים נבלעות בעיסה. לטעום את העיסה ולהוסיף מלח או פלפל במידת הצורך.
  • 4 עם ידיים רטובות ליצור כדורים קטנים. להניח בתבנית התנור המרופדת בנייר אפייה ולפזר מעט קמח מצה על פני הלחמניות.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ- 25 דקות עד להשחמה. הרי לכם לחמניות של פסח להכנה ביתית קלה במיוחד.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אירנה בן שוע

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)86187
חלבונים (גרם)2.48 5.4
פחמימות (גרם)818
מתוכן סוכרים (גרם)0.09 0.2
שומנים (גרם)4.85 10.59
מתוכם שומן רווי (גרם)0.76 1.65
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)42.16 92.05
נתרן (מ"ג)134.15292.91
סיבים תזונתיים (גרם)0.11 0.24
מים (גרם)28.9863.28
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)18.1439.6
ויטמין B (מ"ג)0.390.85
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.080.18
ויטמין B5 (מ"ג)0.20.44
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.8412.74
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.22
ויטמין C (מ"ג)0.420.93
ויטמין D (מק"ג)0.230.51
ויטמין E (מ"ג)0.120.26
ויטמין K (מק"ג)0.210.45
סידן (מ"ג)7.516.36
ברזל (מ"ג)0.230.49
מגנזיום (מ"ג)2.715.93
זרחן (מ"ג)24.7554.04
אבץ (מ"ג)0.160.36
אשלגן (מ"ג)34.5675.46
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.48
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.39
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.420.91
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.390.84

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 30.8% 15.7% 52.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.45 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה