דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחמניות לפסח מבצק רבוך
לחמניות לפסח מבצק רבוך
לחמניות בצק רבוך לפסח

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (לחמניות פסח קטנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשים את המים והשמן בסיר, להוסיף את הסוכר והמלח, להביא לרתיחה ולהסיר מהאש.
  • 2 להוסיף את כל הקמח בבת אחת ולערבב היטב עד שהקמח סופג את כל הנוזלים והבצק נפרד מדפנות הסיר. להניח לתערובת להצטנן.
  • 3 להעביר לקערת המיקסר (אפשר גם להמשיך לערבב ידנית, במיקסר בוודאי קל יותר). להוסיף את הביצים (אחת בכל פעם) ולערבב היטב במהירות גבוהה כ- 40 שניות לאחר כל הוספת ביצה.
  • 4 עם ידיים רטובות ליצור כדורים קטנים, ולהניח בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ- 40 דקות (בחצי השעה הראשונה של האפייה מומלץ לא לפתוח את התנור כדי שהלחמניות לא תיפולנה). הרי לכם לחמניות פסח מושלמות מבצק רבוך.
  • 6 בתיאבון וחג שמח חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אירנה בן שוע

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)116228
חלבונים (גרם)3.1 6.11
פחמימות (גרם)1121
מתוכן סוכרים (גרם)0.3 0.59
שומנים (גרם)6.94 13.68
מתוכם שומן רווי (גרם)0.79 1.55
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)50.59 99.79
נתרן (מ"ג)195.68385.96
מים (גרם)28.3455.9
ויטמין A (מק"ג)21.7642.92
ויטמין B (מ"ג)0.320.62
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.210.41
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.3912.61
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.24
ויטמין D (מק"ג)0.280.55
ויטמין E (מ"ג)0.140.28
ויטמין K (מק"ג)0.040.08
סידן (מ"ג)8.2716.3
ברזל (מ"ג)0.240.47
מגנזיום (מ"ג)1.823.58
זרחן (מ"ג)26.9353.11
אבץ (מ"ג)0.180.35
אשלגן (מ"ג)18.8137.1
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.260.51
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.210.42
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.50.98
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.460.91

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 33.6% 15% 51.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.51 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.