דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 252 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף בקטשופ, סילאן ורוטב סויה
מנה שהילדים בטוח יאהבו
  • 1 להרתיח את העוף רתיחה אחת ולסנן.
  • 2 בקערה גדולה מכינים תיבול לעוף: קטשופ, רוטב סויה, סילאן, שום כתוש ושמן, ולערבב.
  • 3 מוסיפים את כרעי העוף לקערה ולערבב.
  • 4 בתבנית חד פעמית גדולה או בתבנית תנור - להניח את העוף המתובל, ולפזר את תפוחי האדמה הקטנים + 1/4 כוס מים.
  • 5 על כל כרעי העוף לפזר את כף הפפריקה ולתבל במלח ופלפל שחור. 6. לעסות בעזרת הידיים מעט.
  • 7 להכניס לתנור מחומם מראש בחום של 180 מעלות צלזיוס למשך שעה עטוף בנייר כסף, ועוד חצי שעה ללא נייר הכסף (15 דקות השחמה מכל צד).
  • 8 בשלב זה אני ממליצה - בעזרת כף להרטיב את הכרעיים מעט מהרוטב שנוצר לעוף.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 10.8% 52.2% 32.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב