דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 252 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף בקטשופ, סילאן ורוטב סויה
מנה שהילדים בטוח יאהבו
  • 1 מרתיחים את העוף רתיחה אחת ומסננים. בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי התיבול לעוף, מוסיפים את כרעי העוף לקערה ומערבבים.
  • 2 בתבנית חד פעמית גדולה או בתבנית התנור מניחים את העוף המתובל, מפזרים את תפוחי האדמה הקטנים ומוסיפים את המים.
  • 3 מפזרים על כרעי העוף את המלח, הפלפל השחור והפפריקה, ומעסים מעט בעזרת הידיים.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כשעה עטוף בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, ועוד כחצי שעה ללא הכיסוי (כ- 15 דקות השחמה מכל צד). בשלב זה אני ממליצה להרטיב את הכרעיים בעזרת כף מהרוטב שנוצר לעוף.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 10.8% 52.2% 32.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב