דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (כ- 30 רולים של פסטייה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטייה גבינות
פסטייה במילוי גבינות לשבועות
  • 1 לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית.
  • 2 לערבב בקערה את כל רכיבי המילוי עם הבצל והפטריות המטוגנות.
  • 3 לקרר היטב את המילוי.
  • 4 אופן הגלגול: לשים 40 גרם מילוי (כף אחת גדושה) על עלה סיגר בחלק הקרוב (3 ס"מ מהקצה הקרוב אליך).
  • 5 לפרוס את המילוי לרוחב כל העלה עד הקצה, כך שיהיה דק וארוך.
  • 6 לגלגל דחוס היטב עד חצי הדרך.
  • 7 לקפל פנימה את שני הקצוות (גלגול אגרול/בלינצ`ס).
  • 8 למרוח שכבה דקה של דבק (קמח ומים) בחלק החיצוני של עלה הסיגר (בחצי שכרגע נותר פתוח).
  • 9 לסיים לגלגל עד הסוף כאשר שומרים על הפסטייה דחוסה היטב לכל אורך הגלגול.
  • 10 ישנן 3 שיטות לבישול הפסטייה: אפייה - למרוח את הפסטיות בשמן ולאפות ב- 220 מעלות כ- 10 דקות עד להשחמה. טיגון מחבת - לטגן בשמן לא עמוק במחבת, לסובב עד להשחמה מכל הצדדים. טיגון עמוק - לטגן בטמפרטורה של 180-190 מעלות למשך כ- 5 דקות.
  • 11 אופן ההגשה: להגיש חם מיד לאחר ההכנה עם זילוף של טחינה וסילאן ובעיטור שומשום.
  • 12 בתיאבון וחג שמח חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד סלט ירוק.

הערך התזונתי לא כולל את הקמח והמים לסגירה, ואת הטחינה, הסילאן והשומשום לקישוט ההגשה. הערך התזונתי לא כולל בנוסף את השמן על הפסטייה (במידה ובוחרים באפייה) ואת השמן לטיגון (במידה ובוחרים בטיגון).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 17.8% 20.4% 58.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב