מרק גיאורגי טעים ביותר
1. חותכים את כנפי העוף לשניים (לא חובה) ומעבירים לקערה, מכסים
במים רותחים ומשהים כ- 5 דקות. מסננים מהנוזלים, מנקים ושוטפים.
2. קוצצים דק במעבד מזון בצל, פלפל ירוק חריף, פלפל אדום, סלרי ושום יחד. מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את הירקות שקצצנו. מטגנים תוך כדי
ערבוב, עד שהבצל מגיע לשקיפות.
3. מוסיפים לסיר בהדרגה כנפי עוף, רסק עגבניות, תרכיז תמר הינדי ותבלינים, תוך כדי ערבוב. מוסיפים כליטר וחצי מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים אורז וממשיכים לבשל על אש בינונית כ- 10 דקות. בסוף מוסיפים מלח, כוסברה, שמיר ובזיליקום קצוצים.
4. מבשלים עוד כחצי שעה, על אש קטנה עם מכסה מעט פתוח, עד צמצום מעט מהנוזלים והסמכת המרק.
5. בהצלחה ובתיאבון

הערות:
1. את המרק הזה אפשר להכין גם עם חלקי עוף שונים, עם גרונות הודו או עם קוביות בשר בקר.
2. במידה ובוחרים בבשר הודו או בקר, צריך לבשל בסיר נפרד בישול חלקי וכמעט מלא לפני שמכינים את המרק.
3. מומלץ לטבול לחם גרוזיני או חלה - טעים!
הערך התזונתי לא כולל את תרכיז התמר ההינדי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.