דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 246 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חזה עוף עם תפוחי אדמה
ארוחת צהריים שמשלבת עוף ותפוח אדמה
  • 1 מבשלים את תפוחי האדמה במים עד ריכוך מלא, מצננים, קולפים וחותכים לקוביות בינוניות (אני אישית מעדיפה לבשל את תפוחי האדמה ערב לפני ולצנן כל הלילה במקרר - יותר נוח לעבוד עם תפוחי האדמה כך).
  • 2 בסיר מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את קוביות חזה העוף וממשיכים בטיגון עד שהעוף משנה את צבעו. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מערבבים וממשיכים בטיגון קל כ- 5 דקות נוספות.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום חזה עוף אפשר להשתמש בכבדי עוף במקום.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 10.2% 45.4% 40.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב