דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נזיד אורז ויאטנמי
נזיד ויאטנמי טעים
  • 1 מניחים את האורז בסיר מלא מים ומבשלים כ- 20 דקות על אש בינונית.
  • 2 בקערה מניחים את העוף יחד עם מעט שום קצוץ (1/2 שן). מוסיפים את 1.5 גבעולי בצל ירוק כשהוא קצוץ דק.
  • 3 מוזגים לקערה את שמן השומשום, מעט מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים לעיסה יציבה.
  • 4 מחממים מעט שמן זית במחבת. חותכים את יתר השום (שן וחצי) לריבועים דקים, ומניחים לטיגון במחבת עד לקבלת צבע חום. מורידים מהאש ומניחים בצד.
  • 5 מוסיפים רוטב סויה לסיר האורז עד לקבלת גוון כהה אחיד ומבשלים מספר דקות נוספות.
  • 6 יוצרים מספר כופתאות מתערובת העוף שהכנו, ומוסיפים לתוך הנזיד. ברגע שהנזיד מגיע לרתיחה, מוסיפים גם את הביצים.
  • 7 נותנים לנזיד להתבשל עוד 4-5 דקות, מורידים מהאש וניתן להגיש מיידית.
  • 8 בצלחת ההגשה, נקשט את המנה עם מספר מקלות ג`ינג`ר, חצי גבעול בצל ירוק קצוץ, עלי כוסברה, 1-3 פרוסות צ`ילי ואת השום המטוגן.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 32.9% 50.1% 15.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב