דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 728 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל אורז עם גרונות הודו
בישול ארוך ואיטי שיוצר טעם נהדר
  • 1 מבשלים את גרונות ההודו במים (20 דקות בסיר לחץ או שעתיים בסיר רגיל).
  • 2 מטגנים את הבצל בשמן בסיר עד להזהבה (אבל ממש עד שכמעט שרוף), מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה וממשיכים בטיגון כ- 5 דקות. מוסיפים את התבלינים ואת רסק העגבניות, ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את גרונות ההודו ומטגנים קלות מכל הצדדים. מוסיפים את העגבניות המגורדות וממשיכים בבישול על אש נמוכה למשך כ- 10 דקות. מוסיפיםאת המים, מגבירים את הלהבה ומביאים לרתיחה.
  • 4 מוסיפים את האורז, מערבבים ומנמיכים את הלהבה לעוד כ- 15-20 דקות, עד שכל הנוזלים נעלמים. מעבירים לפלטת שבת ל- 12 שעות.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול על פלטת שבת. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אפשר להכין גם עם חלקי עוף אחרים או בשר בקר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 13.6% 39.7% 43.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב