דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת גבינות, פטריות ובצל
פשטידה טעימה לארוחת הערב
  • 1 מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים בעזרת ספריי שמן תבנית מלבנית 20X30 ס"מ.
  • 2 פורסים את הבצל. מחממים 2 כפות שמן זית על מחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
  • 3 פורסים את הפטריות ומוסיפים אותן לבצל. מטגנים עד להזהבה מלאה של הבצל ויציאת הנוזלים מהפטריות. מסננים את הנוזלים מהמחבת ומניחים בצד.
  • 4 מערבבים בקערה נפרדת ביצים ומוסיפים בזה אחר זה את השמנת החמוצה, הקוטג`, הקמח, המלח, הפלפל וגבינת האמנטל. מערבבים את הכל עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
  • 5 מוסיפים לבלילה את הירקות ומערבבים בעדינות רק עד לפיזור הירקות.
  • 6 מעבירים את התערובת לתבנית ואופים כ- 40-50 דקות עד להזהבה של הפשטידה.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית 20X30 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הערך התזונתי לא כולל את גבינת האמנטל המגוררת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.8% 26.9% 24.9% 40.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב