דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 180 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לזניה חלבית פשוטה וטעימה
לזניה חלבית פשוטה להכנה עם מלא גבינות
  • 1 בקערה אחת מערבבים את כל מצרכי המילוי החלבי.
  • 2 מכינים את רוטב העגבניות: במחבת עם כף שמן מטגנים את הבצל הקצוץ עד השחמה, מוסיפים את השום לדקה, מערבבים וישר מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים, קוביית הבזיליקום והמים, מערבבים ומצמצמים מעט לקבלת רוטב מעט סמיך ובכמות מספקת לשלוש שכבות.
  • 3 בתבנית פיירקס לוקחים מעט מהרוטב, מפזרים ומסדרים 3 שכבות של עלי לזניה (כל פעם 4 עלים): שכבה ראשונה - 1/2 מכמות המילוי החלבי + 1/3 מכמות הרוטב האדום + 1/3 גבינה צהובה + 1/3 מוצרלה. שכבה שניה - 1/2 מהכמות החלבי שנותר + 1/3 גבינה צהובה ו- 1/3 מוצרלה. בשכבה השלישית - מה שנשאר מהרוטב האדום - מפזרים על הכל.
  • 4 מכניסים לתנור ל- 40 דקות ב- 180 מעלות, עטוף בנייר כסף.
  • 5 מסירים את נייר הכסף ומוסיפים את הגבינה הצהובה והמוצרלה שנותרו. משאירים לעוד מספר דקות - על אופציית גריל בתנור.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס ארוכה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 20.6% 42.2% 35.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב